Modus volledig scherm

Bij rondes wordt een van de animaties beeldschermvullend weergegeven. Bij programma's wordt het trajectprofiel beeldschermvullend weergegeven.

Aan de onderste rand worden de trainingswaarden weergegeven in dezelfde volgorde als in de normale modus.

Bij rondes zijn er in het volledige scherm nog meer weergaves. Het trajectprofiel wordt in een kleine weergave getoond. Rechtsboven wordt een 2D-overzichtskaart weergegeven. Bij onlinewedstrijden of in de modus Studio wordt de deelnemerslijst aan de linker zijde weergegeven. Bij rondes met video kan de video via de 3D-weergave worden weergegeven of de 3D-weergave via de video.

De modus volledig scherm kan worden gestart via de toets F of door lang drukken op de toets Links of Rechts op het bedieningspaneel. De modus kan op dezelfde wijze worden beëindigd of door drukken op de ESC-toets.

Bij bediening van de pc met meerdere monitors kan het volledige scherm worden vastgelegd via Instellingen.