Startscherm

Welkom bij KETTLER World Tours en veel plezier bij de training.

Hier zijn de volgende functies beschikbaar:

• Aanmelden:
    Selecteer een gebruiker waaronder u wilt trainen. Via deze functie komt u in het eigenlijke trainingsprogramma.
  • Studiomodus:
    De functie is beschikbaar als minimaal twee gebruikers en twee trainingsapparaten van een apparatengroep (fietsergometers, cross-ergometers of loopbanden) aangemeld zijn. In de Studiomodus kan met elkaar of tegen elkaar worden getraind.
  • Analyse:
    Analyse en vergelijking van trainingsgegevens van de gebruikers. Via deze functie kunnen ook gebruikers met elkaar worden vergeleken.
  • Programma's op het apparaat:
    De op het apparaat beschikbare programma's kunnen worden aangepast. Deze functie is alleen mogelijk als een apparaat geconfigureerd is, dat dit ondersteunt.
  • Instellingen:
    Configureer uw apparaat, pas programmafuncties aan en definieer uw verschijningsbeeld (marker).