Licentieverlening

KETTLER WORLD TOURS wordt via een softwarecode gelicentieerd. Deze bevindt zich aan de binnenzijde van de DVD-hoes of in het geval van de downloadversie in de e-mail met de downloadlink.

De code bestaat uit het volgende patroon: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

In de softwarecode is 12 maanden gebruik van Bing Maps inbegrepen. Na afloop van de 12 maanden wijst KETTLER WORLD TOURS u erop, dat de Bing Maps-licentie afgelopen is. In de webwinkel kan een verlenging van de licentie worden aangeschaft.

Lees meer hier over op de volgende website: https://www.kettlerworldtours.de/en/mainmenu/software/bing-maps-3d-licensing.html