Gebruikersgegevens

Na de aanmelding in KETTLER WORLD TOURS wordt een overzicht en een statistiek over de actuele gebruiker weergegeven. Daaronder worden de komende wedstrijden die in het portaal gepland zijn, getoond.

• Gebruiker:
    De basisgegevens van de gebruiker worden getoond, zodat deze snel op juistheid gecontroleerd kunnen worden.
    • Het IPN-resultaat wordt alleen getoond als een IPN-test uitgevoerd is.
    • De link Wijzigen opent de lokale gebruiker.
    • Via de link Online profiel kunnen de gegevens die in het portaal vastgelegd zijn, worden bewerkt. Het eigen wachtwoord en de avatar kunnen zo ook worden gewijzigd.
    • De link Er zijn trainingsgegevens van andere gebruikers beschikbaar verschijnt alleen als een gebruiker trainingsgegevens aan de aangemelde gebruiker heeft gezonden. De trainingsgegevens kunnen via de dialoog worden geïmporteerd.
  • Statistiek:
    Toont totalen van tijd, afstand en energie van de actuele dag en van totaal.
  • Volgende wedstrijden
    Een lijst van alle in het portaal geplande wedstrijden. Dezelfde lijst is ook in het portaal beschikbaar.

Het menu aan de linker rand stelt de volgende functies beschikbaar:

• Gebruikersgegevens: Het actuele scherm.
  • Training: De mogelijke trainingen worden weergegeven. Door keuze van een programma of een ronde start de training.
  • Online training: Via de Online lobby worden Online wedstrijden geopend.
  • Analyse: Alle tot nu toe geregistreerde trainingsgegevens kunnen worden geanalyseerd.
  • Ronde aanmaken: Nieuwe rondes aanmaken of bestaande bewerken.
  • Berichten: Communicatie met andere gebruikers van KETTLER WORLD TOURS. Analoog aan de berichten in het portaal.
  • Apparaat: Het trainingsapparaat dat actueel gebruikt wordt. Zijn er meerdere apparaten ingericht, dan kan de gebruiker het apparaat selecteren dat hij wil gebruiken.
  • Afmelden: Terug naar het Start-scherm.