Tekstmodus

De tekstmodus dient voor verbeterde leesbaarheid van de actuele trainingswaarden. De trainingswaarden worden in een groot lettertype, afzonderlijk op het beeldscherm weergegeven. De waarden wisselen om de 5 seconden. De weergegeven waarden en de volgorde worden van het normale scherm genomen. In de Programma-instelling kan de gesproken uitvoer worden geactiveerd. Deze leest altijd de waarde op het beeldscherm voor. Deze modus is met name bedoeld voor mensen met een beperkt zicht.