Bediening van loopbanden

Starten-trainingsbegin

KETTLER WORLD TOURS start geen loopband. Na keuze van een traject en de hieraan gekoppelde melding Loopband starten, wordt de loopband als gebruikelijk gestart via de Plus-snelheidstoets (met 5 seconde aftellen) of via de Start-toets (direct). Staat de loopband bij het begin van de training niet stil, dan verschijnt de melding: Loopband stoppen.

Besturing

KETTLER WORLD TOURS stuurt eerst de snelheid en/of stijging aan, via een traject of via het bedieningspaneel, als de loopband met de betreffende apparaattoets gestart is. Als het starten van de band "herkend" is, neemt de software de besturing over.

Afbreken van de besturing

KETTLER WORLD TOURS breekt de besturing af, als u de snelheid wijzigt met de apparaattoetsen. Dan verschijnt de melding Softwarebesturing niet mogelijk. De loopband wordt nu alleen nog met de hand gestuurd. Om weer door te gaan met het traject, moet u de loopband stoppen en weer starten met de betreffende toets op het apparaat.

Einde van het traject of onderbreking/einde van de training

Aan het einde van het traject of bij onderbreking/einde van de training wordt de loopband niet gestopt door KETTLER WORLD TOURS. U stopt de loopband - net als bij handmatige bediening - via de betreffende toetsen op de loopband (Minus-snelheidstoets of Stop-toets).