Toewijzing van apparaten

In de modus Studio kunnen tot 10 apparaten worden aangemeld via een pc. Hiervoor moet voor elk apparaat een gebruikersprofiel aanwezig zijn. Via de selectie wordt aan elk apparaat een gebruiker toegewezen. Als de gebruiker vooraf op een toets op zijn bedieningspaneel drukt, kan worden bepaald welk apparaat hij of zij gebruikt. Via de pijlen 'boven' en 'onder' kan de volgorde van de deelnemers worden gewijzigd.

Via Apparaattype wordt gesorteerd op type apparaat, om apparaten uit te sluiten die niet bij elkaar passen. Beschikbaar zijn de apparaattypen fietsergometers, cross-ergometers en loopbanden.

Via het veld Verder verschijnt de Trainingsselectie waarin een ronde of een programma kan worden gekozen.

Via het veld Online wordt de Onlinemodus gestart. De eerste deelnemer is de hoofdgebruiker, waarmee chats en wedstrijden worden aangemaakt.