Programma-instellingen

In de programma-instellingen kunnen de volgende instellingen worden gewijzigd:

Programmabeheer

Programmastart met laatste gebruikerKETTLER WORLD TOURS meldt zich bij de start automatisch aan met de laatste gebruiker.
KETTLER WORLD TOURS moet hiervoor in ingelogde toestand worden verlaten.

Gebruikers aanmaken/verwijderen alleen door beheerder

Is er een beheerwachtwoord ingesteld, dan wordt dit bij het aanmaken of verwijderen van gebruikers gevraagd.

Einde van het programma alleen door beheerder

Is er een beheerwachtwoord ingesteld, dan wordt dit bij het beëindigen van de software gevraagd.

Studiomodus alleen door beheerder

Is er een beheerwachtwoord ingesteld, dan wordt dit bij het oproepen van de modus Studio gevraagd.

Beheerwachtwoord

Via Wijzigen kan het beheerwachtwoord opnieuw worden ingesteld of worden verwijderd.

Gegevensmap

Via Wijzigen legt u een map vast als opslaglocatie voor trainingsregistraties, gebruikers en specifieke trajecten voor gebruikers.
Let op: De bestaande gegevens worden niet verschoven of gekopieerd!
Als er tot nu toe geen datadirectory aangegeven werd, liggen de trainingsgegevens in de volgende map: "%ProgramData%\KETTLER\TourConcept"

Videomap

Via Wijzigen legt u een map vast als opslaglocatie voor videobestanden bij de rondes.
KETTLER WORLD TOURS zoekt naar videobestanden in de volgende mappen:

• "%ProgramData%\KETTLER\TourConcept\Video"
  • De geselecteerde videomap
  • Op een geplaatste DVD
Grootte van het lettertypeLegt de grootte van het lettertype tijdens de training vast. Afhankelijk van de grootte van de monitor en de resolutie is een andere instelling zinvol. Deze kan ook tijdens de training in het instellingenmenu worden gewijzigd.

Gebruikersbeheer

Verplicht wachtwoord

Elke gebruiker heeft een wachtwoord nodig. De minimale lengte geeft de lengte van het gebruikerswachtwoord aan.

Automatisch afmelden

Zodra de aangegeven tijd verlopen is en in deze tijd geen invoer of training uitgevoerd is, meldt de software zich automatisch af en verschijnt het startmenu.

Gesproken uitvoer

Activeren

Is de gesproken uitvoer geactiveerd, dan worden de actuele trainingswaarden cyclisch voorgelezen.

Stem

Selectie van een geïnstalleerde stem, die voor de gesproken uitvoer gebruikt moet worden.

Programmataal

De taalinstelling van de software. Naast Duits zijn ook Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Grieks en Russisch beschikbaar.

Modus volledig scherm

Monitor voor modus volledig scherm

Bij 2 monitors kunt u het volledige scherm aan een monitor toewijzen.

Mini Map in het volledige scherm weergeven

De overzichtskaart wordt als venster in het volledige scherm weergegeven.

Hoogteprofiel in het volledige scherm weergeven

Het hoogteprofiel wordt als venster in het volledige scherm weergegeven.

Gebruikerslijst in het volledige scherm weergeven

De gebruikerslijst in de studiomodus of onlinemodus wordt als venster in het volledige scherm weergegeven.

Bing Maps via video weergeven

Bij videotrainingen wordt de Bing 3D-kaart als kleinste venster over de video gelegd.

Video via kaart weergeven

Bij videotrainingen wordt de video als kleinste venster over de Bing 3D-kaart gelegd.

Bing Maps-instellingen

Bing Maps gebruiken tijdens de trainingDe 2D- dan wel 3D-weergave van Bing Maps kan volledig worden uitgeschakeld. Voor de actuele instellingen moet opnieuw worden opgestart.

Gebouw weergeven

Indien beschikbaar worden 3D-modellen getoond.

Bomen weergeven

Indien beschikbaar worden 3D-bomen getoond.

Anisotropisch filteren gebruiken

Grafische optie voor betere weergave.

Atmosfeer weergeven

Indien beschikbaar wordt de atmosfeer getoond.

Schaduwen weergeven

Schaduwen van gebouwen en overige voorwerpen worden getoond.

BeeldkwaliteitAfhankelijk van de prestaties van de pc kan de beeldkwaliteit worden gewijzigd. Daarbij wordt de resolutie van de Bing Maps-kaart beperkt.