Programma's aanpassen

Trainingsprogramma's op basis van vermogen, pols of snelheid en stijging kunnen in KETTLER WORLD TOURS individueel worden aangepast.

De meegeleverde programma's kunnen via de functie Traject bewerken in het contextmenu (rechter muisknop) aan de keuze van de training worden aangepast.

Via de functie Programma's op het apparaat in het startscherm kunnen programma's uit het elektronische display worden gelezen en aangepast.

In het bovenste gedeelte wordt een gedeelte van het programma getoond, dat direct met de muis gewijzigd kan worden. De hoogte van de balken kan worden gewijzigd. Bij programma's van KETTLER WORLD TOURS kan ook de breedte van de balken worden gewijzigd. Daarbij houdt de software rekening met de vertraging van de remsturing. Er zijn balkbreedtes van 5 seconden tot 5 minuten mogelijk. De velden rechts naast het diagram kunnen worden gebruikt om het volledige programmaprofiel zwaarder of lichter te maken.

Daaronder wordt een voorbeeld van het volledige programma weergegeven. In een verschuifbaar, transparant venster wordt een gedeelte van het programma weergegeven.

In de tabel daaronder kunnen alle waarden door invoer via een toetsenbord worden gewijzigd.

Bij programma's op het apparaat is bovendien de instelling voor warming-up en cooling-down beschikbaar. Via deze instelling wordt vastgelegd hoeveel minuten aan het begin van het programma worden gebruikt voor warming-up en aan het einde voor cooling-down. Hiervoor zijn altijd 10 minuten beschikbaar.

De functie Converteren wijzigt de basis van het programma van tijd naar afstand of omgekeerd. Deze functie is alleen beschikbaar voor KETTLER WORLD TOURS-programma's. Wordt een programma op basis van afstand aangemaakt, dan wordt bij de training met de snelheid voor de trajectduur rekening gehouden.

Als het programma gewijzigd is en het betreft een KETTLER WORLD TOURS-programma, dan kunnen na het sluiten de trajectgegevens worden gewijzigd.