Mogelijke trainingen

In Mogelijke trainingen worden alle trainingseenheden in een lijst weergegeven. In dit scherm kunnen alle overige analysefuncties worden uitgevoerd. Via het contextmenu is het mogelijk om de trainingsnotitie te bewerken, records te verwijderen of te verzenden.

Als er meerdere maanden lang trainingseenheden worden gedaan, dan kan de lijst via de functie "Groeperen naar datum" per maand worden gegroepeeerd. Via Groeperen kan echter ook op traject, apparaat of versie worden gegroepeerd.

Met de functies Analyseren en Rapport kunnen tot 12 trainingsregistraties worden geselecteerd. Bij PWC-tests is het PWC-protocol alleen beschikbaar, als er een afzonderlijke training geselecteerd is.

De diagrammen kunnen meerdere gegevensreeksen tegelijkertijd weergeven mits er slechts één trainingseenheid geselecteerd wordt. Bij selectie van meerdere trainingseenheden kan slechts één gegevensreeks worden gekozen.

Via het veld Afdrukken kan de lijst worden afgedrukt.

Via Import kunnen gegevens uit diverse bronnen worden geïmporteerd.