Trainingsregistraties exporteren

Via de functie Exporteren in de trainingslijst kunnen afzonderlijke trainingsregistraties worden geëxporteerd.

De volgende exportformaten worden aangeboden:

• CSV-bestand:
    De bestanden kunnen worden bewerkt met een calculatieprogramma.
    In de exportdialoog kunnen de kolommen worden geselecteerd, die in het CSV-bestand opgenomen moeten worden. Afhankelijk van trainingstype en bron zijn er verschillende opties beschikbaar.
  • TCX-bestand:
    Het TCX-formaat is een bestandsformaat van Garmin. Gebruik dit formaat om trainingsgegevens in een programma of portaal te gebruiken dat dit formaat ondersteunt.
    Geëxporteerd worden: geopositie, hoogte, pols, toerental, vermogen en snelheid.
  • HRM-bestand:
    Het HRM-formaat is een bestandsformaat van POLAR. Gebruik dit formaat om trainingsgegevens in een programma of portaal te gebruiken dat dit formaat ondersteunt.
    Geëxporteerd worden: pols, vermogen, snelheid, hoogte en toerental.
  • XML-bestand:
    Het gebruikte XML-formaat is van KETTLER WORLD TOURS. Gebruik dit formaat voor het uitwisselen van trainingsgegevens met andere gebruikers van KETTLER WORLD TOURS.