USB-stick

De opslagfunctie op USB-stick is beschikbaar bij de nieuwere elektronische displays SH, SI, SJ, SK. Als u de trainingsregistratie op USB-stick wilt gebruiken, raden wij u aan om de firmware te controleren. Vanaf versie 3240 is deze bij SI, SJ, SK beschikbaar. Hier de link hiervoor:
http://de.sport.kettler.net/service-center/software-trainingsgeraete/firmware-updates.html

Als u deze functie wilt gebruiken, hebt u een USB-stick met FAT 32-opmaak nodig. Aan de pc is slechts één vrije USB-poort nodig.
Hoe de USB-stick op het trainingsapparaat gebruikt wordt, is beschreven in de bedieningshandleiding van het apparaat.

USB-stick als gegevensbron gebruiken

De functies bij de USB-stick vindt u in de analyse onder Import -> USB.

Hebt u de USB-stick reeds in de pc gestoken, dan wordt deze automatisch herkend. Via Zoeken kan een herkenning worden gestart. KETTLER WORLD TOURS toont informatie over de stick, naam van de gebruiker en het aantal trainingseenheden.

Anders dan bij Cardio Card worden gegevens direct op de USB-stick opgeslagen!

De gegevens van de stick kunnen via de functies

worden gewijzigd.