Rapporten aanmaken

KETTLER WORLD TOURS kan op basis van de trainingsgegevens een rapport aanmaken.

Een speciaal geval is de PWC-analyse. Het rapport kan alleen worden aangemaakt, als een afzonderlijke trainingsregistratie van een PWC-test wordt opgeroepen.

Via de instellingen kan het rapport worden aangepast. De diagrammen kunnen worden weergegeven in staand of liggend formaat.

Het rapport kan naar keuze als XPS-bestand worden opgeslagen of worden afgedrukt.

Instellingen

Via Instellingen kunnen de gegevensreeksen worden geselecteerd, waarvoor een lijndiagram, balkdiagram of een polszonediagram opgesteld moet worden.

In de rapportinstellingen kunnen de volgende opties worden gekozen:

• Lijndiagram: keuze alle lijnen in één diagram (alleen mogelijk bij selectie van één trainingseenheid)
  • Diagram per pagina: keuze van het aantal diagrammen per pagina
  • X-as: keuze van de X-as als tijdas of afstandas
  • Gemiddeldelijnen: weergave van de gemiddeldelijnen Aan/Uit
  • Polszones: weergave van de polszones Aan/Uit
  • Toerentalzones: weergave van de toerentalzones Aan/Uit
  • Tijdfilter: schuifregelaar tussen 0 en 30 seconden
  • Afstandfilter: schuifregelaar tussen 0 en 0,5 km