Wedstrijden

Het wedstrijdscherm biedt nog een chatruimte om vóór of na de wedstrijd te chatten. De wedstrijdleider kan vóór de start nog enkele instellingen wijzigen zoals naam, beschrijving, realiteit, versnelling en streefpols.

Bovendien kan de wedstrijdleider bij spontane wedstrijden via Bot oproepen bots inschakelen.

Via gebruikersinstellingen kunnen de persoonlijke instellingen worden bekeken en via Wijzigen worden bewerkt.

De wedstrijdleider moet wachten totdat alle deelnemers via Start akkoord zijn gegaan met de wedstrijd. Pas dan kan hij de wedstrijd starten. De status wordt aangegeven via een groen vinkje bij de deelnemers.

Bij groepswedstrijden wordt de wedstrijd automatisch gestart als de wedstrijdleider niet aanwezig is en alle deelnemers akkoord zijn gegaan met de start.