KETTLER CONNECT-FIT 1.0

Trainingsprogramma's

Via het menu "Programma's" kunnen de trainingsprogramma's op de Cardio Card of op de USB-stick worden bewerkt.
U kunt het standaardprogramma dat voor de gebruiker gedefinieerd werd, wijzigen. Bij het volgende gebruik van de kaart of de stick wordt dit dan als model gebruikt.
Het apparaattype is alleen bij Cardio Card beschikbaar. Een kaart kan voor elk apparaattype programma's bevatten.
Per apparaattype zijn er 5 vermogensprogramma's en 3 polsprogramma's. Via de velden kunnen de afzonderlijke programma's worden gewijzigd.
Bij Cardio Card worden de programma's eerst via de functie "KAART SCHRIJVEN" op de kaart geschreven.
Bij USB-sticks worden de programma's door "Sluiten" opgeslagen.

Vermogensprogramma

Vermogensprogramma's kunnen een lengte van 20 - 120 minuten hebben.
Via het balkdiagram aan de bovenzijde kunnen de balken direct worden gewijzigd. Het overzicht daaronder dient ter oriëntatie en voor selectie van het weergavegebied.
In de tabel kunnen de vermogenswaarden ook direct worden ingevoerd.

Polsprogramma's

Polsprogramma's kunnen een lengte van 20 - 120 minuten hebben.
Via het balkdiagram aan de bovenzijde kunnen de balken direct worden gewijzigd. Het overzicht daaronder dient ter oriëntatie en voor selectie van het weergavegebied.
In de tabel kunnen de polswaarden ook direct worden ingevoerd.