KETTLER CONNECT-FIT 1.0

Trainingsregistraties

Trainingsregistraties die op de CARDIO CARD of op de USB-stick worden opgeslagen, kunnen via het menupunt "Trainingsgegevens" worden geïmporteerd.
Voor de import moet een gebruiker worden geselecteerd. Is er geen overeenstemmende gebruiker beschikbaar, dan kan er een nieuwe gebruiker worden aangemaakt met de gegevens van de Cardio Card of de USB-stick. Deze gebruiker kan natuurlijk ook met andere gegevens worden aangemaakt.
Via het contextmenu (rechter muisknop) van de trainingslijst kunnen de records van de kaart of de stick worden verwijderd.

Bij USB-sticks worden de records direct verwijderd. Bij de Cardio Card pas als de functie "KAART SCHRIJVEN" opgeroepen wordt.